Okategoriserade

Testa pilates träning

Om du letar efter en pilates klass att lägga till din fitness regim, det finns några saker du bör veta. Först och främst kommer inte alla klasser vara så professionella som du vill. Även om de verkligen inte i gym de fortfarande har att hantera en massa människor och göra en hel del motion.

Det finns en skillnad mellan en gym klasser och en Pilates-klass. Skillnaderna kommer att vara i kvaliteten på undervisningen och den nivå av kondition som klassen kan ge. Med en professionell lärare och en mängd olika övningar till ditt förfogande, kommer klassen att vara mer än bara en session.

Pilates läraren kommer att introducera dig till enkla muskelavslappnande rörelser. Han eller hon kommer att lära dig hur du korrigerar dina andningsmönster och börjar dig på väg att bli en mer effektiv idrottsman. Det kommer att vara upp till dig om du vill bli riktigt bra på övningarna.

Klassen kommer att ge ytterligare aeroba aktiviteter som simning och löpning. Detta är perfekt för människor som vill bränna kalorier och få sina kroppar värms upp under en längre tid. Du kan också förbättra din balans och samordning, om du känner för att arbeta på dessa områden.

Pilates läraren guidar dig genom de olika stegen. Han eller hon kommer att se till att du inte gör några misstag som kan orsaka skador på muskeln eller på ryggen. Han eller hon kommer också att se till att du inte blir skadad under klassen.

Instruktören kommer också att försöka lista ut vilken typ av Pilates klass du letar efter. Du bör fråga om de har vissa mål som du kan nå med klassen innan du registrerar dig. De kanske kan hjälpa dig att utveckla mål som är specifika för din nuvarande nivå av kondition.

För dem som vill dra nytta av styrketräning, men är bara intresserade av att använda traditionell träningsutrustning för stretching, kommer det att finnas en annan klass. Om du inte vill sträcka, kan klassen ha tillräckligt med roliga övningar för att hålla dig från att bli uttråkad. Läraren kan hjälpa dig att skapa en plan så att du kan se till att du inte tar för mycket av en viloperiod mellan övningar.

Innan du registrerar dig för en Pilates klass, bör du gå online och kolla in de klasser som är tillgängliga för dig. Om du är medlem i ett gym, kanske du kan använda sina anläggningar för motion. Om du inte har tillgång till gymmet kan du checka in i en klass som är inomhus.

Fördelarna med att ha en klass inomhus är att du faktiskt kan se vad som händer som instruktören gör rörelserna. Det finns ingen rädsla för att släppa ut en flämtning när det ser ut som ett drag som är ganska komplicerat. Några av de drag kan se ganska svårt när de utförs utan en instruktör precis framför dig.

Din instruktör ger dig instruktioner och hjälper dig att komma igång i Pilates-klassen. Instruktören kommer att få dig att rada upp och kommer då att be dig att böja ner till knäna och placera händerna på höfterna. Han eller hon kommer då att ge dig instruktioner som, ”Släpp ditt högra ben bakom din vänstra en”.

När instruktören går igenom rutinträningen kommer du att börja känna dig lite nervös. Du kommer att känna att dina fötter fastnar på något eller att tårna kanske inte är på plats. Som instruktören gör den första uppsättningen övningar, bör du känna dig avkopplande och få samordning av rätt form som du behöver.

När du äntligen är redo att gå vidare till nästa steg i övningarna hör du instruktören säga, ”Släpp vänster ben bakom din högra”. Du kommer sedan att lyfta ditt vänstra ben och böja knäet åt höger. Placera händerna på magen, vrid huvudet och titta rakt upp. och upprepa cykeln tills du har slutfört hela rutinen.

Träningsinspiration finns på denna här sidan.