Okategoriserade

Boka tid hos kiropraktorn

Det finns många skäl till varför kiropraktorer kommer att ge en remiss till en professionell massageterapeut innan de går med på att utföra någon typ av behandling på sina patienter. Remissen är nödvändig för att säkerställa att terapeuten kommer att vara ordentligt utbildad och beredd att korrekt slutföra den specifika behandlingen och det blir inga problem med kommunikation eller tolkning mellan de två parterna.

Detta är det första steget i att få en remiss från din kiropraktor. När denna remiss har mottagits, är det upp till patienten att ringa sin föredragna professionella och begära ett besök. När du ringer terapi anläggningen, är det bäst att vara ärlig om din sjukdomshistoria och oro så att du kan få en känsla för vilken typ av vård du skulle få från dem. Nästa steg för de flesta patienter är att boka tid och ordna en regelbunden tid. Många människor har denna idé att de kan gå till en lokal massageklinik och ses på några minuter av en jourhavande massör. Detta är dock inte alltid fallet. Det är en bra idé att ta med en lista med frågor till ditt möte så att du kan vara bekväm med den person som du kommer att se. Dessutom är det oftast bäst att ringa för en uppföljning möte så att du kan ställa ytterligare frågor som du kan ha. I de flesta fall, när du har haft ditt första besök med kiropraktor, är det upp till dig att bestämma om du vill se terapeuten igen.

Fokus på ryggen

När din ryggrad har justerats ordentligt, det finns en chans att ytterligare skador uppstår om du inte har rätt verktyg för att göra en riktig massage. En ordentlig massage bör inte vara en engångstyp av behandling, men bör göras om igen under tiden. Om terapeuten inte är korrekt utbildad för att korrekt ge en helkroppsmassage, kan du uppleva allvarliga skador på ryggraden, nacke och axlar samt en mängd andra frågor.

Många gånger kommer du att hänvisas till en remiss tjänst på grund av den grundläggande information som du har lämnat till din kiropraktor. Detta inkluderar den typ av massage som du behöver och om du är intresserad av att köpa böcker om massage. Behandlingsplaner och material tillhandahålls vanligtvis gratis och är ett utmärkt ställe att börja för både dig och din kiropraktor. Vid något tillfälle efter att ha fått remiss, kanske du vill rådgöra med din kiropraktor för att få lite förtydligande om detaljerna i planen som du får. Eftersom det ofta finns riktlinjer och tidskrav som måste uppfyllas innan planen kan börja, bör din kiropraktor vara villig att arbeta med dig för att tillgodose ditt schema och behov. I många fall kanske de vill ge dig möjlighet att se en annan leverantör att lägga till din grupp mot en rimlig avgift. Du kanske känner dig bekväm med din remiss, men på den säkra sidan är det bäst att diskutera det med ett par andra terapeuter. Detta gör att du kan få en uppfattning om vad du kan få när det gäller vård och kvalitet från en viss leverantör. Som en artighet är det alltid klokt att fråga med andra massageterapeuter för att se till att den behandling som du kommer att få är vad du behöver och är värt kostnaden.

En samling texter om hälsa finns här muskelmassa.se.